Терадент

Стоматолошка ординација

ДОБРОДОЈДОВТЕ!

Нашата стоматолошка ординација е основана во Јануари 2010. Нејзин основач е Д-р Александра Крнинова , магистар по стоматолошки науки.

Во нашата ординација ви ги нудиме сите стоматолошки услуги, по најсовремени светски методи и стандарди. Користиме материјали кои се светски докажани и признаени.
Во нашата ординација ќе ве пречека љубезен тим кој во пријатна атмосфера ќе се обиде да ги реши сите проблеми врзани за вашето орално здравје.

Perfect Smile Кредит

Услуги кои може да се плаќаа на кредит до 48 месеци на еднакви рати:
• Дентални импланти
• Порцелански коронки и безметална керамика(цирконија)
• Хијалуронски филери
Цена за една порцеланска коронка со отплата на месечни рати
• 12 рати- 333 денари
• 24 рати- 166 денари
• 24 рати- 111 денари
• 48 рати- 83 денари
Цена за една цирконија коронка со отплата на месечни рати
• 12 рати- 750 денари
• 24 рати- 375 денари
• 24 рати- 250 денари
• 48 рати- 188 денари
Цена за апликација на 1мл хијалуронски филер со отплата на месечни рати
• 12 рати- 1083 денари
• 24 рати- 542 денари
• 24 рати- 361 денари
• 48 рати- 270 денари
Критериуми
• Физичко лице, резидент
• Возраст до 72 години на денот на аплицирање
• Најмалку 6 месеци работен стаж
Аплицирање
За повеќе информации и документација за аплицирање обратете се директно во ТЕРАДЕНТ секој работен ден од 09-20 часот

Хијалуронски филери

Зголемете го волуменот и дефиницијата на вашите усни за полн и сензуален изглед.

Галерија „Пред и потоа“